Met Phil at Home blijft uw thuis het mooiste plekje dat er is

image fullwidth


Een groot deel van ons leven spenderen we aan liefdevol zorgen voor ons gezin, anderen helpen waar het kan en een professionele loopbaan uitbouwen.

Vandaag plukt u de vruchten van dat harde werk en kan u genieten van welverdiende rust. Wellicht doet u dat het liefst van al thuis. Want wat is er fijner dan te genieten van uw vertrouwde omgeving omringd door al uw herinneringen?

Alleen zijn veiligheid en comfort in uw eigen huis vanaf een bepaalde leeftijd niet langer een garantie. Daarom kiezen steeds meer senioren voor een kwaliteitsvolle ondersteuning zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen woning kunnen blijven.

Met Phil at Home geniet u vol vertrouwen van uw thuis.

Phil at Home biedt u die ondersteuning en garandeert een autonoom, comfortabel en veilig leven met een breed gamma diensten, digitale toepassingen én persoonlijke begeleiding van Phil, uw persoonlijke coördinator.

Zoekt u een schilder, loodgieter of tuinman? Hebt u hulp nodig bij uw administratie? Wil u maaltijden laten bezorgen of hebt u vervoer nodig? Phil regelt het voor u en contacteert de juiste vakmensen.

Maar het is meer dan alleen de juiste hulp vinden. Phil at Home biedt u 24/7 gemoedsrust dankzij een speciaal veiligheidshorloge en een tablet. U staat steeds in contact met een zorgcentrale, thuis of onderweg. Één druk op de knop en hulp is onderweg. Met de tablet kunt u bovendien veilig en makkelijk contact houden met familie en vrienden.

Wil u meer informatie?
Contacteer ons. Neem zeker al een kijkje op www.philathome.be voor meer informatie.

Copyright © 2013 Vigrofin / All rights reserved.